Bookmark and Share     Sitemap    

Hvad synes I om bogen ?

02-09-2011
I bogen opfordrer jeg til, at alle læsere kommenterer her på siden. Så hvad synes I egentlig ?
 
Er den læsbar og interessant at gå til ? Kan I bruge den I jeres eget liv eller tror I, at den vil kunne hjælpe andre ? Hvad er godt og hvad kan blive bedre ?
 
Jeg er fortsat super spændt og nysgerrig - så bare skriv !
 
Mvh
Henrik 

Kommentarer

 • #1
 • Somnath
  30-10-2013 09:00
  Ti aporrofisi lete? Kserete posoi mpnauoin kathe mera stin Ellada? Kanena koinoniko kratos den mporei na prolabei tin eisroi afti. Akoma kai megala krati adynatoun na to kanoun afto, poso mallon i ellada !!!Na stamatisoun tous polemous se asia kai afriki, na moirasoun dikaia tous porous, kai meta den tha xreiastei para na perimenoume na epistrepsoun apo monoi tous sta spitia tous.Poly realistiko to sxedio mou, e?


 • #2
 • Ahmed
  29-10-2013 18:11
  Thank you for sharing supreb informations. Your web-site is so cool. I'm impressed by the details that you have on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found simply the information I already searched all over the place and simply could not come across. What an ideal web-site.


 • #3
 • Alia
  29-10-2013 04:08
  i'm more of a litres man mylesf, i've been here too long i suppose i always carry a couple of cotten bags in my work bag with me, two from penny markt and a larger one from lidl, which is surprisingly spacious (cotton bags always seem a little more ecological to me).the price on your tt bag is pretty reasonable looking at the quality of it, money well spent! neil


 • #4
 • Jesper
  02-10-2012 10:21
  Hej Henrik,

  tak for en ualmindelig god bog. Jeg vil ikke kunne udelukke at min begejstring kan skyldes at jeg selv står i den situation som du så godt beskriver i bogen. Trods mine snart 24 mdr. lange jobsøgning uden resultat, må jeg klart erkende at bogen rammer helt præcist forløb, følelser, frustrationer m.m.
  Godt gået.


 • #5
 • Peter
  23-01-2012 15:27
  Hej Henrik,

  Jeg har været så uheldig at komme i samme situation som du var. Jeg har læst din bog og kan genkende mange af de ting du beskriver.

  Gennem hele efteråret har jeg arbejdet rigtig meget med at holde netværksmøder for at "løbe" et passende job op. Heldigvis har jeg haft nuværende job (og løn) nogle måneder frem, så jeg har noget tid at arbejde på.

  Det er en pokkers situation. I perioder føler man det går meget godt og der er flere åbne muligheder og ugen efter lukker mulighederne så ned en efter en - men så må man jo videre.

  Det er netop lykkedes mig at få en aftale på en rigtig god stilling i hus. Det er dejligt og jeg skal starte i nyt job 01.02.12.

  Det jeg egentlig vil frem til at sige er også, at jeg har haft stor gavn af bogen og har brugt flere af de råd og værktøjer, som du beskriver i bogen.

  Med venlig hilsen


 • #6
 • Michael
  22-12-2011 15:35
  Kære Henrik.

  Tusind tak for den åbenhed og ærlighed du viser i din bog.

  Jeg købte bogen på Ipaden for at slå et par timer ihjel i lufthavnen, men endte med at læse hele bogen i et hug.

  Jeg håber ikke, jeg kommer i en situation hvor jeg for brug for værktøjerne i bogen, men nu føler jeg mig velforberedt hvis situationen skulle opstå.


 • #7
 • Helle
  19-12-2011 16:04
  Hej Henrik

  Jeg læste din bog i en liggestol i Tyrkiet. Og det vidner om, at den var god og meningsfuld læsning, når jeg valgte din bog, frem for skønlitteratur ! De følelser du beskriver er universielle, så selvom jeg slet ikke er i samme "liga" som dig, så genkender meget af det du beskriver. Derfor har jeg har allerede anbefalet den til mange.

  Bogen har hjulpet mig til at droppe "flinke-skolen" og være mere modig/ambitiøs i min jobsøgning, - og det har allerede båret frugt. Før jeg læste bogen havde jeg været til flere jobsamtaler, hvor jeg var overkvalificeret og egentlig ikke brændte for jobbet (men kunne vinge alle de efterlyste kompetencer af) - og nu har jeg set, at det er "spildt" arbejde at putte for meget krudt i den slags jobsøgning.

  Du har også også en en meget god betragtning om at motion er midlet og ikke målet i din ledighedsperiode - en "fælde" jeg var ved at ryge i, i starten af min ledighedsperiode. Jeg har nu fået nogle konkrete værktøjer til at "angibe min jobsøgning" på en anden måde end den traditionelle - og er igang med at implementerer flere af dine værktøjer, så tak for det.


 • #8
 • Morten
  19-12-2011 09:22
  Hej Henrik. Du kender mig ikke, men jeg er igang med at læse din bog - og hvor er dine ord og tanker velkendte ! Jeg har stået i samme situation som dig - dog på meget lavere niveau, men kunne godt have brugt din bog allerede dengang ! Jeg vil anbefale din bog til dem jeg kender.


 • #9
 • Birthe
  12-12-2011 16:17
  Hej Henrik
  Min familie og jeg havde besøg af et nært vennepar lørdag aften.
  Især var min veninde blevet usædvanlig grebet og begejstret over dine hudløse ærlighed og din formidable fortælleevne.
  Hendes mand har været der selv – stået der en tidlig mandag morgen og har skullet ringe til sin kone og fortælle, at han var blevet fyret. Jeg skulle hilse og fortælle dig, at for første gang har hun læst en bog, der ærligt også kan give andre et billede af hvordan både den fyrede og den fyredes familie bliver ramt. For første gang nogensinde har hun haft en trang til – efter at have læst en bog - at få et ”tak” igennem en forfatter. Den vil jeg derfor gerne give videre til dig
  Mvh


 • #10
 • M. Sørensen
  12-12-2011 13:57
  Kære Henrik Skaanderup
  TAK!
  Jeg købte din bog ”slået hjem” i går og jeg må sige det var en dejlig oplevelse. På samme måde som da jeg læste ”Atlas Shrugged”, følte jeg mig forstået. Ikke alene følte jeg mig forstået, men også taget alvorligt og en tydeliggørelse af ikke at være ”Palle alene i verden”.
  Endvidere har du bidraget med stor indsigt i din tilgang til at komme i job og videre – både i metode og tanke. Jeg har måske gjort nogle af de samme ting som du, men ikke via klarlagt strategi og ikke med samme målrettethed – selvom mit ønske om nyt job givet er ligeså stort som dit var. Jeg havde blot ikke de rigtige redskaber, forståelse og sparringspartnere.
  Mvh


1 2  >

Skriv en kommentar

Henrik Enegaard Skaanderup  | henrik-skaanderup@mail.dk